Hamers

  Sloophamers

  De Verachtert hydraulische sloophamers zijn een onmisbaar stuk gereedschap voor iedere professionele sloopklus. Ze hebben een hoge slagfrequentie in combinatie met een zeer grote slagkracht. De hydraulische sloophamers zijn voorzien van onderhoudsvrije drukaccumulatoren waardoor de hamer zijn slagkracht niet kan verliezen. De robuuste constructie zorgt ervoor dat alle delen maximaal kunnen functioneren en er een lange levensduur kan worden gegarandeerd. De ophanging van de sloophamer is standaard geschikt voor het Verachtert CW-systeem. Maar ook andere ophangingen zijn eenvoudig te monteren door een doordachte boutconstructie. Er zijn een groot aantal basismodellen verkrijgbaar voor graafmachines in de klasse van 1 ton 80 ton eigengewicht.

  Hydraulische sloophamer H

  Hydraulische sloophamer H

  De Verachtert hydraulische sloophamers onderscheiden zich door hun hoge slagfrequentie in combinatie met een zeer grote slagkracht. Dankzij deze constante slagenergie kunt u iedere sloopklus probleemloos aan.

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Gerelateerde producten

  Nieuw, verhuur en tweedehands (occasions) sloophamers

  Op www.verachtert.nl vindt u alle informatie over hamers. U kunt eenvoudig de juiste hamer vinden door gebruik te maken van onze categoriestructuur. Ook biedt Verachtert hamers aan voor de verhuur. Bekijk hier onze voorraad verhuur.

  Voor gebruikte, tweedehands, occasion hamers bent u bij Verachtert aan het juiste adres. Bekijk onze huidige voorraad op www.vuwtc.com

SLOOPSCHAREN INRUILACTIE!

Ruil uw gebruikte sloopschaar bij ons in en ontvang naast een aantrekkelijk inruilvoorstel ook extra inruilvoordeel op onze VT sloopscharen! Actie is geldig voor ieder merk, type en bouwjaar sloopschaar. Klik dan hier. Voor productinformatie klik hier.