Snelwissels

  Snelwissels

  Snelwisselsyteem wielladers

  Verachtert is de grondlegger van het meest gebruikte snelwisselsysteem (SW2000) voor wielladers in Nederland. In ons uitgebreide assortiment hebben we voor iedere machineklasse (tonnage) een snelwissel beschikbaar, deels uit voorraad leverbaar. Verachtert snelwissels staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen.

  Type snelwisselsystemen wielladers

  • SW Systeem 2000
  • Systeem ISO (PW=Volvo maatvoering)

  SW Systeem 2000

  SW Systeem 2000

  Het Verachtert SW2000 systeem met verticale vergrendeling is de oplossing indien u universeel wilt snelwisselen van Work Tools voor wielladers binnen een bepaalde machineklasse. Toepassen van het Verachtert snelwisselsysteem op uw wiellader zorgt voor meer efficiency, kostenbesparing en tijdwinst.

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  PW Snelwissel Volvo

  PW Snelwissel Volvo

  Het Volvo snelwisselsysteem met horizontale vergrendeling is de oplossing indien u universeel wilt snelwisselen van Work Tools voor wielladers binnen een bepaalde machineklasse. De machine ophanging wordt specifiek geleverd voor het merk en type wiellader voor een perfecte passing.

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Gerelateerde producten

  Nieuw, verhuur en 2de hands (occasions) snelwissels

  Op www.verachtert.nl vindt u alle informatie over snelwissels voor wielladers. U kunt eenvoudig de juiste snelwissel vinden door gebruik te maken van onze categoriestructuur.

  Voor gebruikte, 2de hands, occasion systeem 2000 of Volvo snelwissels bent u bij Verachtert aan het juiste adres. Bekijk onze huidige voorraad op www.vuwtc.com

SLOOPSCHAREN INRUILACTIE!

Ruil uw gebruikte sloopschaar bij ons in en ontvang naast een aantrekkelijk inruilvoorstel ook extra inruilvoordeel op onze VT sloopscharen! Actie is geldig voor ieder merk, type en bouwjaar sloopschaar. Klik dan hier. Voor productinformatie klik hier.