Snelwissels

  Snelwissels

  Verachtert is de grondlegger van het meest gebruikte snelwisselsysteem (SW2000) voor wielladers in Nederland. In ons uitgebreide assortiment hebben we voor iedere machineklasse (tonnage) een snelwissel beschikbaar, deels uit voorraad leverbaar. Verachtert snelwissels staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen.

  Type snelwisselsystemen wielladers

  • SW Systeem 2000
  • Systeem ISO (PW=Volvo maatvoering)

  SW Systeem 2000

  SW Systeem 2000

  Het Verachtert SW2000 systeem met verticale vergrendeling is de oplossing indien u universeel wilt snelwisselen van Work Tools voor wielladers binnen een bepaalde machineklasse. Toepassen van het Verachtert snelwisselsysteem op uw wiellader zorgt voor meer efficiency, kostenbesparing en tijdwinst.
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE snelwissels voor wielladers*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  PW Snelwissel Volvo

  PW Snelwissel Volvo

  Het Volvo snelwisselsysteem met horizontale vergrendeling is de oplossing indien u universeel wilt snelwisselen van Work Tools voor wielladers binnen een bepaalde machineklasse. De machine ophanging wordt specifiek geleverd voor het merk en type wiellader voor een perfecte passing.
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE snelwissels voor wielladers*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Gerelateerde producten

ONDERHOUD EN REPARATIE, STAAN JE MONTEURS STIL?

DOE HET ZELF! Tijdig service en onderhoud is cruciaal voor de levensduur van je Work Tools. Staan je monteurs stil? Dan ondersteunt Verachtert je graag met onze servicekits. Verachtert servicekits zijn voor alle Work Tools beschikbaar, inclusief handleiding en telefonische ondersteuning (assistentie) waar nodig. Klik hier voor meer info