Palletvorken

  Palletvorken

  Palletvorken wielladers

  Verachtert is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van palletvorken voor alle merken wielladers van klein tot groot. In ons uitgebreide assortiment hebben we een enorme variatie aan afmetingen en uitvoeringen beschikbaar, deels uit voorraad leverbaar. Verachtert palletvorken staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd voor een lange levensduur. De breedte, het gewicht en de vorkenmaat wordt volledig afgestemd op het vereiste hefvermogen van de wiellader.

  Type palletvorken

  • Palletvork PS
  • Heavy duty palletvork

  Palletvork PS

  Palletvork PS

  Alle palletvorken worden gefabriceerd uit hoogwaardig staal en zijn standaard horizontaal te verstellen. Door het brede assortiment is er altijd een passende oplossing voor iedere toepassing. Ook voor speciale wensen m.b.t. een afwijkende vorkenmaat (langer, breder of dikker) bent u bij Verachtert aan het juiste adres!
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE PALLETVORKEN VOOR wielladers*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Heavy duty palletvork

  Heavy duty palletvork

  Specifiek voor wielladers in zware toepassingen zijn de heavy duty palletvorken ontwikkeld. Deze palletvorken worden bijvoorbeeld ingezet voor het verplaatsen van beton- en rotsblokken (blockhandling) en zijn daarom bestand tegen hogere opbreekkrachten.
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE PALLETVORKEN VOOR wielladers*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Gerelateerde producten

  Nieuw, verhuur en 2de hands (occasions) palletvorken, palletframes, palletborden

  Op www.verachtert.nl vindt u alle informatie over palletvorken voor wielladers. U kunt eenvoudig de juiste palletvork vinden door gebruik te maken van onze categoriestructuur. Ook biedt Verachtert palletvorken aan voor de verhuur. Bekijk hier onze voorraad verhuur van palletvorken.

  Voor gebruikte, 2de hands, occasion palletvorken bent u bij Verachtert aan het juiste adres. Bekijk onze huidige voorraad op www.vuwtc.com

ONDERHOUD EN REPARATIE, STAAN JE MONTEURS STIL?

DOE HET ZELF! Tijdig service en onderhoud is cruciaal voor de levensduur van je Work Tools. Staan je monteurs stil? Dan ondersteunt Verachtert je graag met onze servicekits. Verachtert servicekits zijn voor alle Work Tools beschikbaar, inclusief handleiding en telefonische ondersteuning (assistentie) waar nodig. Klik hier voor meer info