Palletvorken

  Palletvorken

  Palletframes wielladers

  Verachtert is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van palletframes voor alle merken wielladers van klein tot groot. In ons uitgebreide assortiment hebben we een enorme variatie aan afmetingen en uitvoeringen beschikbaar, deels uit voorraad leverbaar. Verachtert palletframes staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd voor een lange levensduur. De
  breedte van het bord, het gewicht en de vorkenmaat wordt volledig afgestemd op het vereiste hefvermogen van de wiellader.

  Type palletframes

  • Palletvork PS
  • Heavy duty palletvork

  Palletvorken PS

  Palletvorken PS

  Alle vorken worden gefabriceerd uit hoogwaardig staal en zijn standaard horizontaal te verstellen. Door het brede assortiment is er altijd een passende oplossing voor iedere toepassing. Ook voor speciale wensen m.b.t. een afwijkende vorkenmaat (langer, breder of dikker) bent u bij Verachtert aan het juiste adres!

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Heavy duty palletvork

  Heavy duty palletvork

  Specifiek voor wielladers in zware toepassingen zijn de heavy duty palletvorken ontwikkeld. Deze vorken worden bijvoorbeeld ingezet voor het verplaatsen van beton- en rotsblokken (blockhandling) en zijn daarom bestand tegen hogere opbreekkrachten.

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Gerelateerde producten

  Nieuw, verhuur en 2de hands (occasions) palletframes, palletborden

  Op www.verachtert.nl vindt u alle informatie over palletframes voor wielladers. U kunt eenvoudig het juiste palletframe vinden door gebruik te maken van onze categoriestructuur. Ook biedt Verachtert palletframes aan voor de verhuur. Bekijk hier onze voorraad verhuur van palletframes.

  Voor gebruikte, 2de hands, occasion palletframes bent u bij Verachtert aan het juiste adres. Bekijk onze huidige voorraad op www.vuwtc.com