In 60 jaar heeft Verachtert zich ontwikkeld tot specialist in Work Tools voor alle merken en typen graafmachines en wielladers. Verachtert producten staan voor kwaliteit en productiviteit, en worden dagelijks intensief ingezet door een grote internationale klantenkring in de grond-, weg- en waterbouw, sloopbranche, schrootverwerking, recycling, industrie en overslag.

Verachtert biedt haar Work Tools aan met een uitgebreid servicepakket dat alles omvat van advies bij de keuze voor het juiste Work Tool tot de after sales en ondersteuning bij onderhoud en reparaties. U kunt bij Verachtert onder andere terecht voor:

Wij vinden voor u altijd het juiste type. Universeel en natuurlijk kwalitatief hoogstaand. Afgestemd op de eisen die u stelt. Om lange levertijden te voorkomen kunnen wij een groot aantal producten uit voorraad leveren.

Verhuur van Work Tools
Snel en tijdelijk Work Tools nodig voor een bepaald project? In sommige gevallen is huren interessanter dan kopen. Kopen of huren? Samen met Verachtert kunt u de juiste stap zetten!

Huren is vooral aantrekkelijk als u voor een bepaald project over eersteklas Work Tools wilt beschikken. Het onderhoud is bij de huur inbegrepen zodat u zich kunt blijven concentreren op uw kernactiviteiten.

Huren heeft meer voordelen. Zo heeft u niets te maken met afschrijving en profiteert u van gunstige exploitatiekosten. Hierdoor blijft uw kostprijs per uur laag, waardoor u concurrerend kunt werken. Aan het einde van de huurtermijn levert u de Work Tools gewoon weer in. Als u wilt, huurt u gewoon door of u gaat alsnog tot aankoop over. De keuze is aan u.

Wij helpen u graag

Bereik onze experts via:

Bel +31 73 640 41 11 direct contact

of vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag offerte aan