Verachtert Work Tools

In meer dan 50 jaar heeft Verachtert zich ontwikkeld tot de specialist in Work Tools voor alle merken en typen graafmachines en wielladers. Verachtert producten worden dagelijks intensief ingezet door een grote internationale klantenkring in de grond-, weg- en waterbouw, de sloopbranche, de schrootverwerking, recycling, industrie en overslag.

Tot op de dag van vandaag ligt de nadruk nog altijd op kwaliteit, service en innovatie. Het werk dat u aanneemt dient op tijd af te zijn; snel, effectief en dan ook nog binnen de gestelde eisen & voorschriften. Om dit te kunnen realiseren dient u te beschikken over betrouwbare Work Tools die u voor ieder karwei kunt gebruiken.

Verachtert biedt haar Work Tools aan met een uitgebreid servicepakket dat alles omvat; van advies (op locatie) bij de keuze voor de juiste Work Tool tot ondersteuning bij onderhoud en reparaties.
• Verkoop van nieuwe & gebruikte Work Tools
• Aankoop van gebruikte Work Tools
• Levering van onderdelen & slijtdelen
• Reparatie & onderhoud
• Rental service

Naam*
Email*
Telefoon
Bericht*
*Verplichte velden

ONDERHOUD EN REPARATIE, STAAN JE MONTEURS STIL?

DOE HET ZELF! Tijdig service en onderhoud is cruciaal voor de levensduur van je Work Tools. Staan je monteurs stil? Dan ondersteunt Verachtert je graag met onze servicekits. Verachtert servicekits zijn voor alle Work Tools beschikbaar, inclusief handleiding en telefonische ondersteuning (assistentie) waar nodig. Klik hier voor meer info