Engcon tiltrotators

Verachtert is al geruime tijd dealer van het Zweedse topmerk Engcon; de Europees marktleider in de productie van draaikantelstukken (tiltrotators). Verachtert verzorgt in Nederland advies op locatie, verkoop, service en eventuele montage.

Een tiltrotator functioneert als een “pols” tussen de graafmachine en het uitrustingsstuk. Met een Engcon tiltrotator haalt u het maximale rendement uit uw graafmachine; het verhoogt de flexibiliteit en zorgt voor meer veiligheid. Tevens bespaart men op het brandstofverbruik omdat de machine veel minder verplaatst hoeft te worden.

De ontwikkelingen op het gebied van vermogen, kracht en technologie gaan voortdurend door. Engcon speelt hierop in met de nieuwe generatie tiltrotators die geschikt zijn voor alle merken graafmachines van 1,5 t/m 32 ton.

Naam*
Email*
Telefoon
Bericht*
*Verplichte velden

ONDERHOUD EN REPARATIE, STAAN JE MONTEURS STIL?

DOE HET ZELF! Tijdig service en onderhoud is cruciaal voor de levensduur van je Work Tools. Staan je monteurs stil? Dan ondersteunt Verachtert je graag met onze servicekits. Verachtert servicekits zijn voor alle Work Tools beschikbaar, inclusief handleiding en telefonische ondersteuning (assistentie) waar nodig. Klik hier voor meer info