Engcon tiltrotators

Verachtert is al geruime tijd dealer van het Zweedse topmerk Engcon; de Europees marktleider in de productie van draaikantelstukken (tiltrotators). Verachtert verzorgt in Nederland advies op locatie, verkoop, service en eventuele montage.

Een tiltrotator functioneert als een “pols” tussen de graafmachine en het uitrustingsstuk. Met een Engcon tiltrotator haalt u het maximale rendement uit uw graafmachine; het verhoogt de flexibiliteit en zorgt voor meer veiligheid. Tevens bespaart men op het brandstofverbruik omdat de machine veel minder verplaatst hoeft te worden.

De ontwikkelingen op het gebied van vermogen, kracht en technologie gaan voortdurend door. Engcon speelt hierop in met de nieuwe generatie tiltrotators die geschikt zijn voor alle merken graafmachines van 1,5 t/m 32 ton.

Naam*
Email*
Telefoon
Bericht*
*Verplichte velden

SLOOPSCHAREN INRUILACTIE!

Ruil uw gebruikte sloopschaar bij ons in en ontvang naast een aantrekkelijk inruilvoorstel ook extra inruilvoordeel op onze VT sloopscharen! Actie is geldig voor ieder merk, type en bouwjaar sloopschaar. Klik dan hier. Voor productinformatie klik hier.