Caterpillar work tools

Verachtert is dealer van het Amerikaanse topmerk Caterpillar Work Tools. Verachtert verzorgt in Nederland de verkoop, service en het onderhoud van CAT Work Tools.

Caterpillar is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste fabrikant van bouwmachines voor de bouw- en mijnbouwindustrie. In de moderne fabriek in ’s-Hertogenbosch worden de verschillende mechanische en hydraulische Work Tools geproduceerd die wereldwijd worden geleverd voor alle types Caterpillar graafmachines en wielladers. Caterpillar staat wereldwijd bekend om de betrouwbare productie, distributie en productondersteuning met betrekking machines, motoren, uitrustingsstukken, onderdelen en slijtdelen. Ieder CAT Work Tool is specifiek ontwikkeld om het maximale rendement uit een CAT graafmachine of wiellader te kunnen halen.

Naam*
Email*
Telefoon
Bericht*
*Verplichte velden

ONDERHOUD EN REPARATIE, STAAN JE MONTEURS STIL?

DOE HET ZELF! Tijdig service en onderhoud is cruciaal voor de levensduur van je Work Tools. Staan je monteurs stil? Dan ondersteunt Verachtert je graag met onze servicekits. Verachtert servicekits zijn voor alle Work Tools beschikbaar, inclusief handleiding en telefonische ondersteuning (assistentie) waar nodig. Klik hier voor meer info