Caterpillar work tools

Verachtert is dealer van het Amerikaanse topmerk Caterpillar Work Tools. Verachtert verzorgt in Nederland de verkoop, service en het onderhoud van CAT Work Tools.

Caterpillar is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste fabrikant van bouwmachines voor de bouw- en mijnbouwindustrie. In de moderne fabriek in ’s-Hertogenbosch worden de verschillende mechanische en hydraulische Work Tools geproduceerd die wereldwijd worden geleverd voor alle types Caterpillar graafmachines en wielladers. Caterpillar staat wereldwijd bekend om de betrouwbare productie, distributie en productondersteuning met betrekking machines, motoren, uitrustingsstukken, onderdelen en slijtdelen. Ieder CAT Work Tool is specifiek ontwikkeld om het maximale rendement uit een CAT graafmachine of wiellader te kunnen halen.

Naam*
Email*
Telefoon
Bericht*
*Verplichte velden

SLOOPSCHAREN INRUILACTIE!

Ruil uw gebruikte sloopschaar bij ons in en ontvang naast een aantrekkelijk inruilvoorstel ook extra inruilvoordeel op onze VT sloopscharen! Actie is geldig voor ieder merk, type en bouwjaar sloopschaar. Klik dan hier. Voor productinformatie klik hier.