Palletvorken

  Palletvorken graafmachines

  Verachtert is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van palletframes voor alle merken graafmachines van klein tot groot. In ons uitgebreide assortiment hebben we een enorme variatie aan afmetingen en uitvoeringen beschikbaar, deels uit voorraad leverbaar. Verachtert palletframes staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd voor een lange levensduur.

  De breedte, het gewicht en de vorkenmaat worden volledig afgestemd op het vereiste hefvermogen van de graafmachine.

  Palletvorken PS

  Palletvorken PS

  Alle vorken worden gefabriceerd uit hoogwaardig staal, zijn standaard horizontaal te verstellen en worden geleverd volgens de universele FEM normering. Door het brede assortiment is er altijd een passende oplossing voor iedere toepassing. Ook voor speciale wensen mbt een vorkenmaat (langer, breder of dikker) bent u bij Verachtert aan het juiste adres!

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Gerelateerde producten

  Nieuw, verhuur en tweedehandse (occasions) palletframes, palletborden

  Op www.verachtert.nl vindt u alle informatie over palletframes. U kunt eenvoudig het juiste palletframe vinden door gebruik te maken van onze categoriestructuur. Ook biedt Verachtert palletframes aan voor de verhuur. Bekijk hier onze voorraad verhuur van palletframes.

  Voor gebruikte, tweedehands, occasion palletframes bent u bij Verachtert aan het juiste adres. Bekijk onze huidige voorraad op www.vuwtc.com