Palletvorken

  Palletvorken graafmachines

  Verachtert is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van palletvorken voor alle merken graafmachines van klein tot groot. In ons uitgebreide assortiment hebben we een enorme variatie aan afmetingen en uitvoeringen beschikbaar, deels uit voorraad leverbaar. Verachtert palletvorken staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en worden gefabriceerd voor een lange levensduur.

  De breedte, het gewicht en de vorkenmaat worden volledig afgestemd op het vereiste hefvermogen van de graafmachine.

  Palletvork PS

  Palletvork PS

  Alle palletvorken worden gefabriceerd uit hoogwaardig staal, zijn standaard horizontaal te verstellen en worden geleverd volgens de universele FEM normering. Door het brede assortiment is er altijd een passende oplossing voor iedere toepassing. Ook voor speciale wensen mbt een vorkenmaat (langer, breder of dikker) bent u bij Verachtert aan het juiste adres!
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE PALLETVORKEN*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Gerelateerde producten

  Nieuw, verhuur en tweedehandse (occasions) palletvorken, palletframes, palletborden

  Op www.verachtert.nl vindt u alle informatie over palletvorken. U kunt eenvoudig de juiste palletvork vinden door gebruik te maken van onze categoriestructuur. Ook biedt Verachtert palletvorken aan voor de verhuur. Bekijk hier onze voorraad verhuur van palletvorken.

  Voor gebruikte, tweedehands, occasion palletvorken bent u bij Verachtert aan het juiste adres. Bekijk onze huidige voorraad op www.vuwtc.com

ONDERHOUD EN REPARATIE, STAAN JE MONTEURS STIL?

DOE HET ZELF! Tijdig service en onderhoud is cruciaal voor de levensduur van je Work Tools. Staan je monteurs stil? Dan ondersteunt Verachtert je graag met onze servicekits. Verachtert servicekits zijn voor alle Work Tools beschikbaar, inclusief handleiding en telefonische ondersteuning (assistentie) waar nodig. Klik hier voor meer info