Grijpers

  Grijpers

  Grijpers

  Grijpers

  Grijpers

  Grijpers

  Als het gaat om grijpers dat bent u bij Verachtert aan het juiste adres. Verachtert is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van grijpers voor alle merken graafmachines vanaf klein tot groot. In ons uitgebreide assortiment hebben we een enorme variatie aan types en uitvoeringen beschikbaar, deels uit voorraad leverbaar voor verhuur of verkoop.

  Type grijpers

  • Sorteergrijper VRG
  • Schrootgrijper GSH-B (liggende cilinders)

  • Schrootgrijper/poliepgrijper GSH, GSM, GSV

  • Grondgrijper GGS
  • Overslaggrijper CTV

  Sorteergrijper VRG

  Sorteergrijper VRG

  De Verachtert VRG sorteergrijper is goed in te zetten voor al u voorkomende sloop- en sorteerwerkzaamheden zoals afvalrecycling, strippen van een gebouw, scheiden en uitsorteren van diverse (bouw)materialen en laden en lossen van containers. De grijpers zijn leverbaar in 3 schaaltypes; stevige spijlen voor de sloop en voor de recycling zijn dichte of geperforeerde schalen beschikbaar. De huidige serie hydraulische sorteergrijpers VRG-2 kan gebruikt worden in de gewichtsklasse van 10 tot 38 ton. De VRG-1 is voor het zware segment machines in de gewichtsklasse van 30 tot 50 ton en de nieuwe VRG-300GC serie is ontworpen voor (mobiele) graafmachines van 10 tot 19 ton eigengewicht.

  Sorteergrijper tbv draaikantelstuk VRG200GC Steeds meer graafmachines zijn uitgevoerd met een kantel- en roteerbare snelwissel. Verachtert heeft daarom voor ieder merk en type draaikantelstuk een sorteergrijper beschikbaar zonder draaikrans. De VRG200GC sorteergrijpers hebben een laag gewicht, een groot volume en een hoge sluitkracht. Deze Verachtert grijpers zijn standaard voorzien van geperforeerde schalen voor een optimaal zicht. Specifiek ontwikkeld voor graafmachines met een draaikantelstuk in de gewichtsklasse van 10 tot 26 ton.
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE SLOOP- en sorteergrijpers*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Schrootgrijper GSH-B (liggende cilinders)

  Schrootgrijper GSH-B (liggende cilinders)

  Steeds meer graafmachines zijn uitgevoerd met een kantel- en roteerbare snelwissel. Verachtert heeft daarom voor ieder merk en type draaikantelstuk een sorteergrijper beschikbaar zonder draaikrans. De sorteergrijpers hebben een laag gewicht, een groot volume en een hoge sluitkracht. Deze Verachtert grijpers zijn standaard voorzien van geperforeerde schalen voor een optimaal zicht. Specifiek ontwikkeld voor graafmachines met een draaikantelstuk in de gewichtsklasse van 10 tot 26 ton.
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE sloop-en sorteergrijpers*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Schrootgrijper GSM (staande cilinders)

  Schrootgrijper GSM (staande cilinders)

  Een Verachtert schrootgrijper is breed inzetbaar voor al uw toepassingen zoals o.a. het verwerken en sorteren van schroot, stalen balken en autowrakken. Geschikt voor alle (overslag) machines in de klasse van 15 ton 60 ton eigengewicht. De schrootgrijpers worden geleverd met horizontale of met verticale cilinders. De grijpers worden uitgevoerd met robuuste draaikrans met aparte hydromotor of met een draaikop. Verschillende maten en schaaltypes zijn leverbaar.
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE POLIEPGRIJPERS*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Grondgrijper GGS

  Grondgrijper GGS

  Wat voor klus u er ook mee aanpakt, een Verachtert grondgrijper doet dat snel, precies en effectief. De grijper is uitermate geschikt voor o.a. het graven van sleuven voor kabels en leidingen. De GGS grondgrijper heeft een goede indringkracht met maximale vulling en heeft hierdoor een uitstekende werking. Dmv een op maat gemaakte machinebeugel kunt u de grijper eenvoudig monteren aan iedere graafmachine van 5 ton 25 ton eigengewicht.
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE OVERSLAGGRIJPERS*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Overslaggrijper CTV

  Overslaggrijper CTV

  Wat voor klus u er ook mee aanpakt, een Verachtert overslaggrijper is snel en effectief voor een maximale productiviteit. De grijper is uitermate geschikt voor het overslaan van diverse materialen en het laden/lossen van schepen, vrachtwagens en containers. De grijper wordt altijd geleverd inclusief robuuste draaikrans met aparte hydromotor of met draaikop. Verschillende maten en schaaltypes zijn leverbaar. Dmv een op maat gemaakte machinebeugel kunt u de grijper eenvoudig monteren aan iedere (overslag) machine in de klasse van 15 ton 90 ton eigengewicht
  GA DIRECT NAAR VOORRAAD GEBRUIKTE OVERSLAGGRIJPERS*

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Gerelateerde producten

  Nieuw, verhuur en tweedehands (occasions) grijpers

  Op www.verachtert.nl vindt u alle informatie over grijpers. U kunt eenvoudig de juiste gijper vinden door gebruik te maken van onze categoriestructuur. Ook biedt Verachtert grijpers aan voor de verhuur. Bekijk hier onze voorraad verhuur van grijpers.

  Voor gebruikte, tweedehands, occasion grijpers bent u bij Verachtert aan het juiste adres. Bekijk onze huidige voorraad op www.vuwtc.com

ONDERHOUD EN REPARATIE, STAAN JE MONTEURS STIL?

DOE HET ZELF! Tijdig service en onderhoud is cruciaal voor de levensduur van je Work Tools. Staan je monteurs stil? Dan ondersteunt Verachtert je graag met onze servicekits. Verachtert servicekits zijn voor alle Work Tools beschikbaar, inclusief handleiding en telefonische ondersteuning (assistentie) waar nodig. Klik hier voor meer info