Branches

  Branches

  Branches

  Sloop en recycling

  Sloop en recycling

  Slopen is uitgegroeid tot een gespecialiseerd vak dat moet worden uitgevoerd met professioneel materieel en goedgeschoolde vakmensen. Naast het daadwerkelijk slopen van een gebouw (primaire sloop), neemt de secundaire sloop binnen het totale proces een steeds grotere rol in.

  Het naverkleinen van beton, scheiden van beton en bewapeningsstaal, het op maat knippen van staal doet u sneller met het juiste gereedschap. Vrijkomende materialen uit een sloopklus worden steeds vaker gerecycled om weer als een grondstof te dienen voor een nieuwe toepassing.

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Grond-, weg en waterbouw

  Grond- weg en waterbouw

  In de grondverzet, wegenbouw en waterbouw is flexibiliteit enorm belangrijk. Het gaat vaak om (kortlopende) opdrachten die volgens specifieke voorschriften en binnen een vastgestelde tijdslimiet moeten worden uitgevoerd.

  Het vereist dan ook een efficiënte manier van werken om toch winstgevend te kunnen werken; de marges staan immers onder zware druk. Om deze opdrachten professioneel en nauwkeurig uit te voeren is het belangrijk om te kiezen voor een leverancier waarop u kunt vertrouwen.

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Op- en overslag

  Op- en overslag

  De op- en overslag is continu in beweging en vormt dan ook een belangrijke schakel in de totale transportketen. Enorme hoeveelheden materialen moeten in een kort tijdsbestek zorgvuldig worden verwerkt om weer als grondstof te dienen.

  Ieder proces stelt specifieke eisen aan de machines en aan de Work Tools. Zo moet de inhoud, de breedte en het gewicht van de Work Tool volledig zijn afgestemd op de machine, het toepassingsgebied en het te verladen materiaal.

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Gerelateerde producten

ONDERHOUD EN REPARATIE, STAAN JE MONTEURS STIL?

DOE HET ZELF! Tijdig service en onderhoud is cruciaal voor de levensduur van je Work Tools. Staan je monteurs stil? Dan ondersteunt Verachtert je graag met onze servicekits. Verachtert servicekits zijn voor alle Work Tools beschikbaar, inclusief handleiding en telefonische ondersteuning (assistentie) waar nodig. Klik hier voor meer info