Product Manager Work Tools

  Product Manager Work Tools

  FUNCTIEOMSCHRIJVING

  Als Product Manager Work Tools snap je dat jouw technische kennis aan de basis ligt van het commerciële succes. Op basis van klant- en marktkennis zet jij Work Tool proposities op om de omzet en marge op Worktools te vergroten en na te jagen. De prioriteit ligt bij het continu ontwikkelen en aanscherpen van proposities vanuit klantperspectief en marktvraag.

  Wat verwachten we van jou?

  1. Je draagt zorg voor het bijhouden en analyseren van marktontwikkelingen bij klanten, concurrenten en leveranciers;
  2. Je levert concrete voorstellen ter verbetering en/of vernieuwing van de Worktools proposities en rolt deze intern en extern uit en bent daarbij ook verantwoordelijk voor de communicatie;
  3. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte inkoop zodat producten en diensten ingekocht worden conform de daarvoor gestelde eisen en tegen een optimale kwaliteit/prijs verhouding;
  4. Je zet de overeengekomen campagnes en marketing initiatieven op het gebied van Worktools op en voert ze uit in samenwerking met Marketing & Communicatie;
  5. Je levert een constructieve bijdrage aan sales projecten met technisch en commercieel advies in samenwerking met collega’s en leveranciers;
  6. Je draagt zorg voor een hogere klanttevredenheid op het gebied van Worktools.

  Je bent onderdeel van het Marketing team van Pon Equipment, bestaande uit verschillende Product Managers, tevens jouw sparringpartners, en een Marketing & Communicatie team waar je mee samenwerkt om de door jouw bedachte acties en campagnes verder op te zetten. Om die reden werk je vanuit verschillende vestigingen, hoofdzakelijk vanuit onze vestiging in Den Bosch maar ook op ons hoofdkantoor in Almere.

  PROFIEL

  Jouw kennis, enthousiasme en overtuigingskracht zijn onmisbaar in deze rol. Alleen zo ben je in staat om de business enthousiast te maken voor jouw nieuwe ideeën. Je bent commercieel gedreven en resultaatgericht. Daarnaast ben je proactief en heb je een hands-on mentaliteit. Bovendien heb je:

  1. HBO werk- en denkniveau;
  2. Ten minste 3 jaar ervaring als Product Manager of vergelijkbare functie;
  3. Uitstekende technische kennis, bijvoorbeeld opgedaan binnen je werkzaamheden in de autobranche, de bouw of de agrarische sector;
  4. Een juiste dosis technische overtuigingskracht die zowel intern als extern kan worden ingezet;
  5. Een ondernemende persoonlijkheid, sterke analytische vaardigheden en heb je een uitstekend commercieel inzicht;
  6. Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

  WAT BIEDEN WIJ JE?

  Een functie voor 36 tot 40 uur per week bij Verachtert als Product Manager Worktools. Je krijgt veel vrijheid in deze baan en de ruimte om op eigen wijze invulling te geven aan de functie. Je kan bovendien rekenen op:

  1. Een goed basissalaris met een persoonsgebonden bonusregeling;
  2. Flexibele werktijden en de mogelijkheid thuis te werken;
  3. Een gunstige Pon pensioenregeling;
  4. Een leaseauto van één van de Pon-merken;
  5. Een ruime verlofregeling;
  6. Een collectieve zorgverzekering met een aantrekkelijke werkgeversbijdrage;
  7. De mogelijkheid om mee te doen met Pon Vitality, zoals bootcamps, wielerrondes, hardloopevents, golfclinics en nog veel meer;
  8. Korting op de eigen producten van Pon.

  OVERIGE INFORMATIE

  Heb jij het gevoel dat dit jouw baan is en spreekt werken bij Pon Equipment je aan? Reageer via onderstaande link en solliciteer direct. Werk je al bij Pon? Als je een goede match bent, heb je als interne kandidaat voorrang.

  Als we graag met je willen kennismaken, nodigen we je uit voor een gesprek met onder andere Benno Bennink, Commercieel Manager en Lennert van der Pols, Marketing Manager. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

  Heb je vragen over de functie? Bel of mail Lennert via lennert.van.der.pols@pon.com of 06- 23 18 79 04. Vragen over de procedure? Bel of mail Sharon de Greef, HR Adviseur, via sharon.de.greef@pon.com of 06 – 13 17 72 30.

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

  Account Manager Work Tools Zuid/West nl

  Account Manager Work Tools Zuid/West nl

  FUNCTIEOMSCHRIJVING

  Als Account Manager Worktools (Verachtert) adviseer je onze (huidige) klanten op locatie en gaat op zoek naar nieuwe leads die leiden tot een duurzame klantrelatie. Het is aan jou de taak om de oplossing te bedenken ‘uit het productprogramma’ voor de complexe en technische behoeften en wensen die zij hebben. Jij bent als Account Manager een kei in het vertalen van de klantwens naar de Verachtert oplossingen, waarbij maatwerk ook een mogelijkheid is. Dit houd je samen met jouw collega’s allemaal nauwkeurig bij in ons CRM-systeem.

  Voor ons Salesteam zijn wij op zoek naar een derde collega die zich gaat richten op het Zuid-Westen van het land. Je werkt veel samen metalle collega’s en divisies van onze organisatie. Denk hierbij aan het Back-Office team, Service, Team Used en het Salesteam verantwoordelijk voor de verkoop van machines. Een voordeel is dat wij binnen Verachtert alle expertises in huis hebben, zoals Sales New, Used, Rental, Parts en Service. Hierdoor kunnen wij een mooi totaalpakket aanbieden.

  Je hebt een uitdagende rol met uiteenlopende verantwoordelijkheden. Je doet dit voor een prachtig merk waar we met recht trots op zijn. Als Account Manager Worktools is geen dag hetzelfde. Samen met het team zorg je ervoor dat je onze klanten zo goed mogelijk bedient en de Verachtert Worktools zo optimaal mogelijk inzet.

  PROFIEL

  Als Account Manager Worktools is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je vertaalt de klantbehoefte naar concrete oplossingen en bent overtuigend in het klantcontact. Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de branche (grondverzet of material handling).

  Verder vragen we:

  1. MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  2. Ervaring in verkoop van duurzame kapitaalgoederen;
  3. Een flinke dosis energie, creativiteit, commercialiteit en omgevingsbewustzijn;
  4. Ervarenheid in het acquireren van nieuwe klanten en ziet altijd kansen.
  5. Naast markt- en klantgericht ben je samenwerkings- en doelgericht.
  6. Je beschikt over technisch inzicht, je bent flexibel en een echte teamplayer;
  7. Je hebt een uitstekende kennis in woord en geschrift van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

  WAT BIEDEN WIJ JE?

  Een functie voor 36 tot 40 uur per week met veel vrijheid en ruimte om op eigen wijze invulling te geven aan de functie. Bovendien kan je rekenen op:

  1. Een goed basissalaris met een persoonsgebonden bonusregeling tot maximaal 3 bruto maandsalarissen per jaar.
  2. Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
  3. Een gunstige Pon pensioenregeling.
  4. Een leaseauto van één van de Pon-merken.
  5. 32 vrije dagen.
  6. Een collectieve zorgverzekering met een aantrekkelijke werkgeversbijdrage.
  7. Korting op de eigen producten van Pon.

  OVERIGE INFORMATIE

  Interesse in deze functie? Reageer dan via onderstaande link. Wij behandelen de sollicitaties op volgorde van binnenkomst en de vacature sluit als wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces. Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Benno Bennink (Commercieel Manager) via benno.bennink@pon. com of 06 – 53 15 48 61.

  Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Elke Appelhof (HR Manager), elke.appelhof@pon.com of 06 – 29 43 54 77. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  *(snel) uit voorraad leverbaar mits onverkocht/niet verhuurd.

ONDERHOUD EN REPARATIE, STAAN JE MONTEURS STIL?

DOE HET ZELF! Tijdig service en onderhoud is cruciaal voor de levensduur van je Work Tools. Staan je monteurs stil? Dan ondersteunt Verachtert je graag met onze servicekits. Verachtert servicekits zijn voor alle Work Tools beschikbaar, inclusief handleiding en telefonische ondersteuning (assistentie) waar nodig. Klik hier voor meer info